Családi sportnap eredményei

A június 9-i Családi sportnappal zártuk az idei tanév programsorozatát, bár az évzáró és a ballagás még hátra van, majd következnek a nyári táborok.

Bentalvós hétvége, szentendrei családi sportnap, alapítványi kirándulás Hollókőre, Ipolytarnócra, Emléktúra Makkosmáriára, őszi bringatúrák (Cserhát, Vértesboglár), 120 éves ünnepség, Mikulás-túra, karácsonyi vásár, karácsonyi koncert, sítábor (Olaszország), farsang,  tavaszi bringatúra (Börzsöny). Csak néhány program az iskolai ünnepségeken, erdei iskolákon, osztálykirándulásokon és természetesen a tanításon, tanuláson, tanulmányi versenyeken és diákolimpiai versenyeken  kívül.

Az Élet-Cél-Indító pályázatok ünnepélyes eredményhirdetésével kibővített családi sportnap méltó befejezése volt a szabadidős programjainknak.

Ezen a szombat délutánon több mint 230 fő tapsolhatott a díjátadáson, versenghettek a sportpályákon, kereshették a bójákat a tájfutópályán.

A hangulat a lelkes diákoknak, szülőknek köszönhetően nagyszerű volt.

A sportversenyek után a Zugligeti Diáksport Egyesület látta vendégül a sportolókat, de ezen kívül a szülők által szervezett büfében is óriási kínálat fogadta az éhezőket, szomjazókat.

Lazításként Benke Gábor és zenekara énekeltette meg a társaságot, a csepergő eső ellenére is sokan énekelték együtt a dalokat.

A rendezvényen Hajduné Buzai Anna tanárnő fotózott, a képek itt láthatóak.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.