Sporteredmények

Iskolánk idén is részt vett a minden évben megrendezésre kerülő “Fitt leszel, ha itt leszel” kerületi rendezvényen, melyben a kerületi iskolák alsós diákjai merik össze ügyességüket és gyorsaságukat váltó versenyek során. Idén is, mint eddig mindig iskolánk csapata jól szerepelt.

A résztvevő gyerekek mindent beleadtak és példamutatóan küzdöttek és negyedik helyet érték el. Gratulálunk nekik: Rózsa Viki, Göncze Hanga, László Flóra, Lelkes Lili, Viola Laura, Kinál Tegza, Kosovics Olga, Veres Anna, Patassy Boldizsár, Herendi-Puskás Bence, Lelkes Botond, Buti Norman, Horváth Simon, Csesznegi Dániel, Madarász Norbert, Varga Olivér Marcell.

A versenyről készült fényképek ITT tekinthetők meg.


Iskolánk nemrég a kerületi partizán labda bajnokságon vett részt.
Minden évben a negyedik osztályosok képviselik az iskolát.
Idén is hat lány: Niinimäki Nóra, Lelkes Lili, Viola Laura, Kinál Tegza, Kosovics Olga, Veres Anna,
valamint hat fiú: Buti Norman, Horváth Simon, Csesznegi Dániel, Madarász Norbert, Varga Olivér, Soltész Máté

Diákjaink minden meccsüket megnyerve jutottak az elődöntőig, ahol nagyon szoros játékban, hosszabbítás után kikaptak attól a csapattól, akik végül megnyerték a bajnokságot. A következő mérkőzésüket a harmadik helyért játszották és kiváló teljesítménnyel meg is nyerték azt.
Gratulálunk a bronz éremhez!


Pénteken diákjaink a kerületi szellemi olimpia elméleti vetélkedőn vettek részt.

Ezt a versenyt évek óta iskolánk nyeri, így az idei versenyzőink nagy teherrel a vállukon indultak neki a megmérettetésnek, de kiválóan szerepeltek és izgalmas végjátékban megnyerték a versenyt. Büszkék vagyunk rájuk.

A győztes csapat tagjai: Tóth Rebeka, Hajdú Viola, László Geri, valamint Tóth Marci.

Gratulálunk!

 

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.