Sakk eredmények

Az Iskolai Sakk Bajnokságot január 31-én rendeztük 36 résztvevővel 7 csoportban.

 

Eredmények:

 

Második osztályos lányok BAJNOK: Mengyi Natasa 2.b; 2. Pucsok Sára 2.b; 3. Kiss-Vámosi Viola 2.b; 4. Regős Lilien 2.a

 

Második osztályos fiúk BAJNOK: Magyari Péter 2.b; 2. Imreh Mihály 2.b; 3. Kenézlői-Füstös Mózes 2.b; 4-5. Vaszari Pál 2.a és Strak Vince 2.a; 6. Mengyi Iván 2.b

 

Harmadik-negyedik osztályos lányok: BAJNOK: Lukács Zelma 4.c; 2. Lengyel Luca 4.a; 3. Ördögh Róza 3.a

 

Harmadik osztályos fiúk: BAJNOK: Regős Bertalan 3.a; 2. Dobozy Boldizsár 3.a

 

Negyedik osztályos fiúk: BAJNOK: Chlopkó Kende 4.c; 2. Szécsényi-Kardoss Keán 4. c; 3. Homoki Nándor 4.c; 4. Sághy Márk 4.c (11 induló)

 

Felsősök: mivel a felsősöknél csak egyetlen lány induló volt, Bánfalvi Dóra 6.a, ő természetesen a felsős lányok bajnoka, de elindult a fiúk között és 6. lett 10 indulóból.

Felsős fiúk: BAJNOK: Hugyecz Barnabás 7.a; 2. Hugyecz Márton 5.a; 3. Fodor Máté 6.b

 

Minden induló csokit kapott, az első három helyezettek pedig érmeket is. Kelemen Marika segített a lebonyolításban, köszönet érte.

 

Kerületi Sakk Diákolimpia

 

A Kerületi Sakk Diákolimpia február 6-án került megrendezésre. Iskolánkat 15 gyerek képviselte és nagyon szépen szerepeltek.

 

Magyari Peti 2.b valamennyi ellenfelét legyőzve megvédte tavalyi bajnoki címét az I. korcsoportban.

 

Bánfalvi Dóri 6.a megnyerte a III. korcsoport lányok versenyét.

 

Fodor Máté 6.b a III. korcsoport fiúk versenyén holtversenyben első lett, azért kapott “csak” ezüstérmet, mert a másik kisfiú ellenfelei több pontot gyűjtöttek.

 

Egyéniben még az első 6 helyezett között végzett Lengyel Luca 4.a; Hugyecz Márton 5.a és Virág László 7.a is, de a többiek is ügyesek voltak, jól küzdöttek. Dicséret mindenkinek:)

 

A csapatversenyt az egyéni után rendezték, ami nagyon fárasztó volt azoknak, akik előtte is játszottak. Ráadásul olyan sokáig elhúzódott, hogy este 3/4 8-kor hirdettek eredményt! Sulinkból egy felsős fiú csapattal indultunk, akik jól küzdve, nagyszerű játékkal megvédték tavalyi bajnoki címüket az erős mezőnyben!

A Bajnokcsapat tagjai: Hugyecz Barnabás 7.a; Hugyecz Márton 5.a; Fodor Máté 6.b; Virág László 7.a és Namesnik Noel 6.a. Gratulálunk!

 

Nagy köszönet Györke Juditnak, aki elkísérte a gyerekeket és a szülőknek, akik szintén segítettek és végig a helyszínen drukkoltak.

 

Fotók

You may also like...